ZNÁTE ZÁSADY SPRÁVNÉHO GRILOVÁNÍ?
Chcete, aby vaše grilovací dýchánky měly tu správnou úroveň? Chcete oslnit skvělými pochoutkami a vychutnat si tu typickou chuť léta? Pak byste měli znát tyto zásady správného grilování.
Chcete, aby vaše grilovací dýchánky měly tu správnou úroveň? Chcete oslnit skvělými pochoutkami a vychutnat si tu typickou chuť léta? Pak byste měli znát tyto zásady správného grilování.
Osvěžte se v horkých letních dnech koktejly a míchanými drinky klasických i méně známých druhů. Vyrobte si 3 + 1 zdravou specialitu podle profesionálních barmanů doma i vy.
Pokud rádi experimentujete s chutěmi, máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte netradiční příchutě kopečkové zmrzliny! Nedáte dopustit na svíčkovou s pivem nebo raději čabajku? Ano, i tyto ingredience dnešní zmrzliny obsahují.
Zaměstnanci několika zlínských podniků mohou v rámci svého firemního stravování pochutnat na pokrmech podávaných v jídelně Baťových závodů ve 30. letech minulého století. Unikátní projekt „Jíme jako za Baťů“ je součástí prvního ročníku Garden Food Festivalu. Předcházet tomuto festivalu bude i slavnostní šestichodová večeře inspirovaná promočním menu Jana Antonína Bati z roku 1938.
Strana 4 z 6
Nezávislý magazín o zážitcích, cestování, zážitkové gastronomii, kulturních událostech a festivalovém dění. Tipy a články o jak využít volný čas a jak mít i zážitky na které se dá vzpomínat.