Jak chutnají Vysoké Tatry
Bábovka připravená podle tradičního receptu z roku 1927 servírovaná s texturou z tatranského černého bezu a také flambované lívance s tajemně znějící ingrediencí, a to s příchutí Vysokých Tater.
Bábovka připravená podle tradičního receptu z roku 1927 servírovaná s texturou z tatranského černého bezu a také flambované lívance s tajemně znějící ingrediencí, a to s příchutí Vysokých Tater.
Aktuálním trendem jsou různé bezlepkové a paleo diety, syrová strava a zdravý životní styl. Občas ale není nad to zajít si s přáteli na pořádný burger a dobré pivo. Pokud nehledáte pětihvězdičkovou restauraci s textilními ubrousky, ale dobře natočený půllitr a poctivý flák masa, vyzkoušejte Vršovice. Už dva roky tam sídlí restaurace Lepší časy.
Jedinečný gurmet zážitek proběhne v Praze na Dnech Jeruzaléma v termínu od 21. 6. – 22. 6. 2015. A to konkrétně na STALINU na pražské Letné. V rámci třetího ročníku úspěšného festivalu Dny Jeruzaléma se můžete těšit na dvě kuchařské osobnosti, které Praze přiblíží jeruzalémskou kuchyni při své kulinářské show.
Black Angel‘s Bar byl již podruhé nominován mezi nejlepší hotelové bary ve světě v rámci každoročního předávání světových barových cen The Tales of the Coctail, a to dokonce ve dvou kategoriích.
Strana 5 z 6
Nezávislý magazín o zážitcích, cestování, zážitkové gastronomii, kulturních událostech a festivalovém dění. Tipy a články o jak využít volný čas a jak mít i zážitky na které se dá vzpomínat.