Jak chutnají Vysoké Tatry

Tatranské menu

Bábovka připravená podle tradičního receptu z roku 1927 servírovaná s texturou z tatranského černého bezu a také flambované lívance s tajemně znějící ingrediencí, a to s příchutí Vysokých Tater.

Číst dál...

Kam v Praze na poctivé pivo a luxusní tatarák

restaurace Lepší časy

Aktuálním trendem jsou různé bezlepkové a paleo diety, syrová strava a zdravý životní styl. Občas ale není nad to zajít si s přáteli na pořádný burger a dobré pivo. Pokud nehledáte pětihvězdičkovou restauraci s textilními ubrousky, ale dobře natočený půllitr a poctivý flák masa, vyzkoušejte Vršovice. Už dva roky tam sídlí restaurace Lepší časy.

Číst dál...

Jedinečný gurmet zážitek v Praze na Dnech Jeruzaléma

Dny Jeruzaléma

Jedinečný gurmet zážitek proběhne v Praze na Dnech Jeruzaléma v termínu  od 21. 6. – 22. 6. 2015. A to konkrétně na STALINU na pražské Letné. V rámci třetího ročníku úspěšného festivalu Dny Jeruzaléma se můžete těšit na dvě kuchařské osobnosti, které Praze přiblíží jeruzalémskou kuchyni při své kulinářské show. 

Číst dál...

Strana 5 z 6

susenky